fbpx
Annonce

Busquets: 'Jeg fortsætter så længe jeg kan'

Peter Vyff - 03.06.22

// Sergio Busquets

Busquets er i øjeblikket afsted med Spaniens landshold, som deltager i Nations League. Catalaneren fandt tid til et interview efter træningen forleden, hvor han blandt andet kom ind på, hvordan hans fremtid ser ud på Camp Nou.

Imens ledelsen arbejder hårdt på at finde forstærkninger til det kommende transfervindue, så har flere førsteholdsspillere forladt Camp Nou og stødt til deres respektive landshold, som deltager i UEFA Nations League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanske Sergio Busquets og Spaniens landshold startede turneringen ud i går med et uafgjort resultat imod Portugal, hvor han tangerede Xavis 134 kampe på landsholdet. Netop tangeringen kom Busquets ind på i et interview med avisen Sport, som talte med ham før kampstart.

'Jeg er stolt over at tangere Xavis rekord, men i sidste ende er det blot endnu en kamp. Jeg er naturligvis stolt, men det som virkelig betyder noget er den store erfaring, som vi alle har fået' udtalte han.

Den 33-årige Busquets blev også spurgt til sin fremtid på Camp Nou, hvor han både delte tanker om sin nuværende situation, og ønsket om fortsat at spille fodbold på allerhøjeste niveau.

'Jeg har en kontrakt med Barca, og det er med VM i tankerne. Jeg vil efterfølgende tage en beslutning om min fremtid, men lige nu er det ikke vigtigt. Jeg fokusere kun på at afslutte sæsonen flot, og få et stærkt resultat med fra Nations League'

'Jeg forsøger altid at holde min kost, og både få trænet og restitueret imellem kampene. Det betyder at mit hoved altid er fokuseret på, hvad der kræves af mig. Jeg kan ikke snyde alderen, og kalenderen bliver efterhånden kun mere krævende. Jeg fortsætter så længe det er muligt, og mere kan der ikke siges om det' kom det fra ham.

Sergio Busquets forventes at tage en sidste sæson på Camp Nou, inden han højst sandsynligt tager til MLS i USA, hvor han vil afslutte karrieren. Ifølge flere medier har ledelsen fundet hans erstatning i Rúben Neves, som han netop stod overfor i gårsdagens kamp imod Portugal.

.:FORSIDE:.