fbpx
Annonce

Busquets: 'Det gør ondt på vores stolthed'

FCBARCELONA.DK - 09.12.21

// Sergio Busquets

ps5 art


Det var en skuffet og tydeligt ramt Sergio Busquets, som talte med pressen efter onsdagens nederlag til Bayern München, hvor Barca røg ud af Champions League i gruppespillet.

Læs catalanerens udtalelser her.

'Jeg står her med en meget dårlige følelse. Det er ikke hvad vi ønskede og det er ikke hvad klubben eller fansene fortjener. Men dette er virkeligheden. Vi skal spille Europa League og det er en meget smertefuld situation. Der er mange faktorer, som har bragt os hertil. Klubbens svære situation, dårlig ledelse og dårlige præstationer fra spillerne. Det er en kombination af mange ting'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Mange hold har været igennem denne situation. Hold som Chelsea og Bayern har også måtte spille Europa League. Klubben fortjener dog ikke det her. Nu har vi fået en ny præsident, en ny træner og en ny stab. Jeg er derfor ikke er i tvivl om, at vi kommer tilbage'.

'Nu gælder det Europa League og jeg tror vi kan vinde turneringen. Vi har holdet til at gøre det. Jeg har været mange år i fodbold og jeg ved, at vi sammen med vores nye træner og den nye trænerstab vil forbedre os. Den ide de har er netop den vi har brug for. Nu skal vi starte fra nul og starte forfra'.

'Det er klart, at der er en stor frustration i truppen. Det gør ondt på vores stolthed, men vi er selv skyld i den. Hvis vi havde fået flere point tidligere på sæsonen havde vi ikke stået her i dag. VI startede sæsonen rigtig dårligt og det bliver vi straffet for nu. Nu står vi i en ny virkelighed og den skal vi prøve at komme ud af på den bedst mulige måde. Vi har taget et stor skridt den forkerte vej og nu er det tid til at gå fremad'.

.:FORSIDE:.