fbpx

Breaking: Íñigo Martínez er allerede i Barcelona

Simon Arun Vrábel - 06.06.23

// Iñigo Martínez

Samme dag som de catalanske medier meddeler, at Barca har fået godkendt deres økonomiske plan, og Iñigo Martínez har meddelt at han stopper i Bilbao, er forsvarsspilleren blevet spottet i Barcelona, hvor en aftale meldes på vej.

Tingene går nogle gange hurtigt i topfodbold og ikke mindst i Barca. Det er tingenes udvikling tirsdag eftermiddag et godt eksempel på og indenfor meget kort tid regner samtlige catalanske medier nemlig med, at Iñigo Martínez offentliggøres som sommerens første forstærkning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tirsdag formiddag har de catalanske medier knap kunnet følge med tingenes udvikling i Barcelona. Først meddelte Iñigo Martínez offentligt ud, at han ikke forlænger sin kontrakt i Athletic Bilbao. Få timer senere kunne de catalanske medier så meddele, at La Liga skulle have godkendt Barcas økonomiske plan for denne sommer og nu kommer der endnu et tvist på dagens historier.

Alle de store catalanske medier bringer nemlig billeder og videoklip, som den spanske tv-station La Sexta har vist, hvor forsvarsspilleren Iñigo Martínez spottes siddende udenfor et hotel i Barcelona tæt på Camp Nou. Medierne mener alle at vide, at Martínez er i Barcelona for at underskrive en kontrakt med Barca og det spekuleres i, at aftalen meget snart offentliggøres.

Der er angiveligt tale om en kontrakt på to år, frem til 2025, måske med mulighed for forlængelse med yderligere et år..:FORSIDE:.