fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Jeg har to år tilbage af min kontrakt'

FCBARCELONA.DK - 26.05.22

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite har sluttet sig til den danske landsholdstrup og her blev han i går konfronteret med spørgsmålet om, at Xavi ikke vil beholde danskeren næste sæson. Braithwaite forsikrede om, at det ikke er noget han tænker over.

Braithwaite var ikke med Barca i Australien, for Kasper Hjulmand havde kaldt han hjem for at forberede Danmarks kampe i Nations League. Det sker til trods for, at Braithwaite kun har spillet i alt 22 minutter for Barca siden han blev klarmeldt tilbage i januar måned.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi har bekræftet offentligt, at Braithwaite har fået at vide, at han ikke indgår i planerne for næste sæson. Det blev der spurgt ind til, da angriberen i dag gav interview fra landholdslejren.

'Det er ikke noget, jeg tænker over. Jeg har stadig to år tilbage i Barcelona. Men, du ved, man ved aldrig, hvad der sker i fodbold. Men jeg er meget cool omkring det' kom det fra ham til TV2.

Han er dog godt klar over, at han har brug for spilletid til efteråret, for at komme med Danmark til VM. 'Jeg vil arbejde hårdt. Det er det, det handler om. Jeg kan ikke kontrollere andet. Så må vi se, hvad der sker' fortsatte han.

Trods den sparsomme spilletid i Barca føler Braithwaite, at han har noget at byde ind med på landsholdet. 'Jeg står rigtig godt. Det er derfor, jeg er her. Det handler bare om at være mig selv, og jeg er sindssygt glad for at være tilbage. Jeg ser mig selv som en vigtig del af det her hold. Og det handler selvfølgelig også om at spille. Men jeg møder altid op med et positivt mindset, og det er det, jeg tænker på. Jeg kan ikke gøre mere end bare at gå ud og arbejde hårdt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.