fbpx

Bojan: 'Jeg er klar til at hjælpe den klub jeg elsker'

Peter Vyff - 14.09.23

// Bojan

Barca løftede i går sløret for det nye sportslige setup, hvor Bojan Krkic er ansat i en nøglerolle. Han udtalte sig efterfølgende stolt omkring sin ansættelse, der betyder at han igen er at finde hos Barca, hvor karrieren startede.

Barca bekræftede i løbet af sommerpausen Jordi Cruyffs og Mateu Alemanys exit fra klubben. Sidenhen har man arbejdet på at stable en ny sportslig organisation på benene, som ledelsen i går endeligt kunne afsløre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 46-årige Deco blev helt som forventet præsenteret som ny sportsdirektør, hvilket er en helt central rolle i det nye setup, da han får hele ansvaret for den sportslige drift i klubben. Og under sig får portugiseren en tidligere holdkammerat, nemlig Bojan Krkic, der i sin tid kom fra La Masia og dengang blev den yngste Barca-spiller i historien i en alder af blot 17 år og 19 dage.

Catalaneren forlod dog Barca tilbage i 2014, og efterfølgende har han været at finde i et hav af klubber, inden han i foråret lagde støvlerne på hylden. Den 33-årige Bojan skal i hans nye rolle holde øje med udlejede spillere og deres fremgang, samt hjælpe ungdomsspillerne med transitionen fra La Masia til seniorfodbold.

Efter udnævnelsen i går, lagde Bojan et opslag op på X, hvor han gav udtryk for sin glæde over at være tilbage hos Barca: 'Jeg vender tilbage til Barca med den største spænding i maven. Jeg er klar til at hjælpe den klub, jeg elsker og jeg vil bidrage med alt den erfaring jeg har. Det er en ny fase i min karriere, og jeg glæder mig til at blive en del af Barcas nye fodboldorganisation' sagde han og afsluttede: 'Tusind tak til Joan Laporta, bestyrelsen og Deco for at give mig muligheden'..:FORSIDE:.