fbpx
Annonce

Boateng: 'Messi var så god, at jeg ville stoppe!'

Jacob Møller Nielsen - 02.12.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Boateng

Kevin-Prince Boateng spillede for FC Barcelona i 6 måneder tilbage i 2018-2019-sæsonen, hvor han på egen hånd oplevede, hvor god en spiller Messi er. I et interview med DAZN, fortæller Boateng om tiden i Barca og spillet med Messi.

Det skabte store overskrifter fodboldverden over, da den omrejsende og kontroversielle Kevin-Prince Boateng blev hentet til Barcelona i et halvt år tilbage i 2018-2019-sæsonen. Tiden i Barca var ikke så succesfuld for Boateng, som man kunne have håbet på, men ghanseren er alligevel glad for den tid, han fik i klubben.

'De seks måneder, som jeg tilbragte i Barca, var fantastiske. Da jeg først blev fortalt, at jeg skulle til Barca, troede jeg ikke på det. Jeg troede, at det var Espanyol, der ville have mig, ikke det rigtige Barcelona!' sagde Boateng.

Herefter kommenterede han, hvordan det var at træne med Messi hver dag, samt at hans syn på den lille argentiner ændrede sig efter at have spillet med ham: 'At træne sammen med Messi efterlod mig målløs. Jeg havde altid sagt, at jeg synes, at Cristiano Ronaldo var den bedste i verden, men Messi er virkelig noget specielt. Han er ikke normal' sagde han.

'Da jeg trænede med ham, følte jeg mig utilstrækkelig for første gang i min karriere. Han gjorde de mest utrolige ting. Fordi han var så god havde jeg nogle gange lyst til at sige: Det er slut, jeg stopper med at spille fodbold!' sagde Boateng.

Det er altså et særdeles godt indtryk, som den nu 33-årige ghaneser har af sin tid i Barca og i særdeleshed af Messi. Selvom han aldrig fik scoret et mål for klubben, så vinder han nok alligevel et par Barca-hjerter ved at konstatere, at han nu bedre kan lide Messi fremfor ærkerivalen Ronaldo.

 

.:FORSIDE:.