fbpx
Annonce

Bekymring over Messis præstationer denne sæson

FCBARCELONA.DK - 01.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Alavés

Hvad er der galt med Leo Messi? Det spørgsmål er der mange der stiller sig, ikke mindst efter kampen mod Alavés, hvor spillet ikke fungerede for argentineren og hvor frustrationerne lyste ud af ham.

Messi er milevidt fra det niveau man normalt ser fra argentinerens side. Efter seks kampe i ligaen er han noteret for blot en enkelt scoring og har ikke lagt et eneste oplæg. Hans scoring kom i holdets første ligakamp mod Villarreal på et straffespark, så han er gået fra banen i de fem seneste ligakampe uden at komme på tavlen.

Ser man på Messis spil, er der også grund til bekymring. Han virker ikke rigtig glad på banen og hans forsøg på at drible mislykkes ofte. Det så man talrige eksempler på i går mod Deportivo Alavés. Her blev bolden ofte og ret let pillet fra argentineren.

Frustrationerne lyste ud af Messi i flere aktioner, hvor tingene ikke lykkedes for ham. Helt galt var det ved en episode i anden halvleg, han han i ren frustration sparkede bolden demonstrativt væk, da Alavés havde fået frispark. Bolden var tæt på ramme dommeren og Messi var nok heldig med at slippe med et gult kort. Den slags reaktioner ser man kun fra en spiller i ubalance.

Det kører ikke for Barca i ligaen, hvor de må se sig selv på en skuffende 12. plads, efter kun to point i de seneste fire kampe. Her kan der meget vel være en sammenhæng med Messis problemer, for han har ofte reddet sit hold i modgang, men det har han ikke evnet indtil nu i denne sæson.

Messi er som bekendt i Barca mod sin vilje, efter det mislykkedes stop i sommer, hvor klubben tvang ham til blive. Samtidig sendte Barca Messis bedste ven, Luis Suárez, væk. Disse ting kan ikke undgå at påvirke Messi og det er måske her at forklaringen ligger på den atypiske sæsonstart for ham. Messi er ganske enkelt ikke glad og så er det svært at yde på topniveau.

For Barca er det afgørende, at man får Messi tilbage på det velkendt niveau, som han har leveret på i en lang årrække. Lykkes det ikke, ser det noget svært ud for holdet i kampen om titler denne sæson.

.:FORSIDE:.