fbpx
Annonce

Avis: Araújo og Koundé er ude i mindst fire uger

Anders Lang Jensen - 24.09.22

© Getty Images
// Ronald Araujo // Jules Koundé

Jules Koundé og Ronald Araújo er begge blevet skadet i forbindelse med deres seneste landskamp for henholdsvis Frankrig og Uruguay. Barca har bekræftet skaderne, og der venter angiveligt en pause på mindst fire uger.

Det har været en hård landsholdspause indtil videre for Barca-truppen, hvor Jules Koundé, Ronald Araújo, Frenkie de Jong og Memphis Depay alle har forladt deres landsholdslejre for at vende tilbage til Barca grundet skader.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Jules Koundé har pådraget sig en baglårsskade, mens Ronald Araújo er ude med en skade omkring lysken. Barca meldte ikke noget om, hvor lang en pause der er tale om for de to defensivprofilers vedkommende. Ifølge avisen Mundo Deportivo sidder de vigtige forsvarsprofiler dog ude minimum de næste fire uger. Specielt skulle der være risiko for, at Araújo misser op til otte uger, melder avisen, og dermed er VM til november også i fare for ham.

Xavi må altså se bort fra to vigtige folk i defensiven i et tætpakket program den næste måned med vigtige kampe i både ligaen og Champions League.

kounde21

.:FORSIDE:.