fbpx
Annonce

Bayern bekræfter aftale med Barca om Lewandowski

FCBARCELONA.DK - 16.07.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowskis skifte til Barca er endnu ikke officielt bekræftet, men der hersker ikke længere nogen tvivl, at skiftet bliver en realitet. Det bekræftede Bayern Münchens præsident Herbert Hainer tidligere i dag.

Alt trækker op til en officiel udmelding om at Barca henter Robert Lewandowski, sandsynligvis for 45 mio. euro plus 5 mio. euro mere i diverse variabler. Det handler nok mere om timer end dage, før at skiftet bliver en realitet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Præsident Herbert Hainer lukkede enhver tvivl i dag, da han blev spurgt om Lewandowski. 'Vi har en mundtlig aftale med FC Barcelona. Det er godt for alle at der kommer klarhed, for Robert er en anerkendt spiller der har vundet alt med os. Det er vi ham evigt taknemmelige for' lød det fra Hainer.

Senere kom også Bayerns direktør Oliver Kahn med en kommentar. 'Der mangler kun at skrive det det hele ind i en kontrakt. Til sidst kom FC Barcelona med et tilfredsstillende tilbud til os, Mit arbejde er at gøre det bedste for Bayern og i sidste ende besluttede vi, at det bedste ville være at give Robert lov til at rejse' sagde Kahn.

Det er altså kun papirarbejdet der lige forhindrer klubberne i at melde skiftet officielt ud.

.:FORSIDE:.