Bartomeu: 'Vi satte Barcas interesser over Messis'

FCBARCELONA.DK - 27.10.20

© Getty Images

På sit pressemøde i går blev præsident Bartomeu bedt om at forklare, hvorfor man tvang Leo Messi til at blive i klubben, når det var så tydeligt at han vile væk. Her tøvede Barca-præsidenten ikke med at svare.

'Vi satte klubbens interesser højere end de personlige og vi ønskede ikke at forstærke en af vores rivaler. Vi tog denne beslutning vel vidende, at det ville blive hårdt' kom det fra Bartomeu.

Han blev spurgt, om den massive kritik af ledelsens håndtering, har fået ham til at overveje at stoppe som præsident. 'Jeg har på intet tidspunkt tænkt på at gå af på grund af sagen om Messi. For Barcelona, for klubben og for holdet, at det bedst for alle at have Messi. Vores projekt med både unge spillere og veteraner som Messi, er meget interessant. Jeg tror vi vinder en eller anden tite denne sæson' sagde han.

Bartomeu erkendte, at han forstår de vrede medlemmer. 'Jeg forstår alle synspunkter og det er godt at man bliver vred over sagen med Messi, for det viser at man er engageret, men der var en tidsfrist for at meddele om han blev eller ikke. Vi ønsker alle, at han trækker sig tilbage i Barca' kom det fra ham.

Messi kom dengang med en massiv kritik af ledelsen i et interview hvor han fortalte, at han følte sig tvunget til at blive. Bartomeu svarede aldrig på kritikken og det kom han med en begrundelse for. 'Det var vigtigst for os, at Messi skulle være en del af et nyt projekt og jeg besluttede, ikke at deltage i en diskussion' sagde han.

.:FORSIDE:.