Bartomeu: 'Kun 4-5 personer kendte Messis kontrakt'

FCBARCELONA.DK - 03.02.21


Spekulationerne om hvem der lækkede Leo Messis kontrakt til avisen El Mundo fortsætter. Nu kan klubbens tidligere præsident, Josep Maria Bartomeu, afsløre, at meget få personer i ledelsen havde adgang til kontrakten.

De hele store spørgsmål i sagen om Messis lækkede kontrakt er: Hvor fik El Mundo en kopi af kontrakten fra? Hvem lækkede ulovligt kontrakten?

I følge præsident Barrtomeu, er det helt forkert at anklage nogen i ledelsen. 'Jeg har set visse medier insuniere, at det er en fra den afgåede bestyrelse, der har lækket kontrakten. Det er fuldstændig forkert. Det er et alvorligt emne, for det er ulovligt at lække professionelle kontrakter og hverken Barca eller Messi kan tillade, at sådan en kriminel handling ikke får konsekvenser' udtalte han i går til Radio Kanal Barcelona.

'Jeg ved ikke hvem der har gjort det, for i klubben er der kun 4 til 5 personer, der har adgang til kontrakterne. Advokaterne der deltog i forhandlingerne har dem også og det samme har LFP (ligaorganisationen, red.), som de har det på alle spillere' fortsatte han

Dermed forsøger Bartomeu altså at rette søgelyset væk fra Barcas bestyrelsen i søgen på den skyldige.

.:FORSIDE:.