fbpx
Annonce

Barcas sejr lægger pres på Atlético og Real Madrid

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.03.21

© Getty Images
// Osasuna

Med Barcas mange gode resultater her i 2021 samtidig med, at Atlético Madrid har smidt point, er catalanerne for alvor ved at være tilbage i mesterskabskampen. Med sejren over Osasuna lægger de pres på Atlético og Real Madrid.

Atlético Madrid har længe lignet topkandidaten til at blive spanske mestre i år, men de har smidt flere point her i de seneste uger. Samtidig har Barca ved at vinde langt de fleste kampe her i starten af året spillet sig tættere på førerholdet.

Senere i eftermiddag tørner Atlético og Real Madrid så sammen i udkanten af den spanske hovedstad på Wanda Metropolitano. Her er der nu maksimalt pres på begge Madrid-mandskaber med Barcas sejr på udebane over Osasuna lørdag.

Sejren over Osasuna i går gør nemlig nu, at Barca kun er to point efter Atlético Madrid, der dog har spillet to kampe færre end Barca. Samtidig har Barca bragt sig tre point foran Real Madrid, som har spillet en kamp mindre en catalanerne.

Det kan ikke undgå at presse madrilenerne i kampen om det spanske mesterskab, at Barca vandt i går. Mesterskabskampen er dermed ved at være helt åben igen efter, at den for blot nogle uger siden så helt lukket ud.

Kampen mellem Atlético og Real Madrid fløjtes i gang kl. 16.15 i dag.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.