Barcas kvinder har vundet Champions League!

FCBARCELONA.DK - 03.06.23

// Barça Femení

Hvad Barcas herrer ikke formåede, lykkkedes i dag for klubbens kvinder, nemlig at gå hele vejen i Champions League. Finalen blev vundet over Wolfsburg efter et fantastisk comeback fra 0-2 til 3-2.

Barcas kvinder har de senere år været blandt de allerstærkeste hold i Europa og i går vandt holdet deres andet trofæ i Champions League. Det skete efter en dramatisk og spændende kamp i Eindhoven i Holland, hvor modstanderen var tyske Wolfsburg.

Kampen fik en skidt start for Barca, for Wolfsburg kom foran allerede efter fire minutter. Barca Famení reagerede godt, så det var en kold spand vand i hovedet, da Wolfsburg scorede til 0-2 i det 37. minut, der også var stillingen ved pausen.

Der var kun spillet få minutter af anden halvleg, da Petri tørt satte en inderside på i det 48. minut til en 1-2 reducering. Blot minuttet efter var Petri på pletten igen med en udlignende 2-2 scoring.

Dermed var finalen igen helt åben, men Barca Femení havde det mentale overtag. Det så man efter 70 minutter, da Rolfö kunne sætte en forløsende 3-2 scoring ind og dermed var det flotte comeback en kendsgerning.

Wolfsburg kæmpede bravt for at komme tilbage og kampen kom ud i 10 minutters overtid. Barca Femení holdt dog flot stand og kunne til sidst juble over holdets andet Champions League trofæ. Det første blev vundet i 2021.