fbpx

Barca vil overbevise Torre om at han skal udlejes

FCBARCELONA.DK - 12.04.23

// Pablo Torre

Det er ikke meget spilletid Pablo Torre har fået i denne sæson og for at undgå at det gentager sig i næste sæson, vil Barca nu forsøge at overbevise midtbanespilleren om, at han skal udlejes den kommende sæson.

Da den nu 20-årige Pablo Torre blev hentet til klubben i sommer var det aftalen, at han skulle være en del af førsteholdstruppen og kæmpe for sin chance. Den hårde konkurrence på den offensive midtbane har dog gjort det svært for stortalentet at gøre sig gældende. Kun 239 minutter i alt har han spillet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spillere som Pedri, Gavi og De Jong har taget næsten al spilletiden, men også Kessié har været brugt en del og intet tyder på, at det vil ændre sig i næste sæson. Derfor er det nu klubbens intention at leje Torre ud i næste sæson og et møde skulle være undervejs. Det fortæller avisen Sport.

Barca forsøgte allerede i januar at leje Torre ud, men han modsatte sig, da han ønskede at kæmpe sin chance. Nu er det håbet, at han er mere villig til at tale om at lade sig udleje, så han kan få regelmæssig med spilletid og udvikle sig.

Hverken Barca eller Pablo Torre har interesse i, at et så stort talent sidder så meget på bænken og da Pedri, Gavi og De Jong sandsynligvis også får hovedparten af minutterne i næste sæson, tegner det til en lejeaftale for Torre.

Der vil sandsynligvis blive tale om en mellem klub fra La Liga, så Barca kan følge midtbanespilleren tæt i hans udvikling..:FORSIDE:.