fbpx
Annonce

Barca vil have Ter Stegen og De Jong ned i løn

Anders Lang Jensen - 08.05.23

// Ter Stegen // Frenkie de Jong

Et vilkår for at imødekomme Financial Fair Play reglerne samt forstærke holdet i sommerens transfervindue, er at sænke udgifterne i Barca. Et led i det arbejde er angiveligt at forhandle nye kontrakter med Ter Stegen og De Jong.

Under corona-pandemiens hærgen arbejdede klubben meget med at sænke truppens lønninger, og den løsning ventes at komme i spil igen efter sæsonen - dog i noget mindre skala.

Ledelsen arbejder lige nu på at forhandle om en lønnedgang for Frenkie de Jong og Marc-André ter Stegen, for på den måde at lette på økonomien på den korte bane. Barca vil sænke de to spilleres grundløn, men til gengæld tilføje to eller tre ekstra år til de nuværende kontrakter. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frenkie de Jong og Marc-André ter Stegen er vigtige navne på Xavis holdkort, og ingen af de to spillere meldes på vej ud af klubben i nærmeste fremtid. Tværtimod er chancerne fine for Barca at lukker nye aftaler med de to, for både at spare penge på lønnen her og nu,  samt holde på de to profiler i lang tid.

Marc-André ter Stegens aftale udløber til sommeren 2025, mens Frenkie de Jongs løber til 2026.

dejongterstegen1

 

.:FORSIDE:.