fbpx
Annonce

Barca udsætter beslutning om Memphis' fremtid

Simon Arun Vrábel - 30.05.22

// Memphis Depay

Der er forsat stor usikkerhed om hvordan angrebet for næste sæson kommer til at se ud, for her er økonomien altafgørende. Som resultat deraf har Xavi bedt om, at man venter med at træffe nogen beslutning om Memphis Depays fremtid.

Meget tyder på, at Xavi går et transfervidue i møde hvor han i højere grad bliver nødt til at acceptere hvad der kan lade sig gøre økonomisk, mere end hvad han rent faktisk ønsker. I samråd med den sportslige ledelse handler det derfor om at have alternative muligheder klar i baghånden, således at man ikke sælger en spiller man ikke kan erstatte, eller køber en ny som man ikke kan indskrive. Den store usikkerhed gør, at man derfor vil vente med at træffe yderligere beslutninger om Memphis Depay.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hollænderens kontrakt står til udløb næste sommer og det handler derfor for den sportslige ledelse om enten at forlænge hans kontrakt eller sælge ham i dette vindue imens man forsat kan tjene på den 28-årige angriber. Et salg af angriberen vil dog kun komme på tale hvis man finder en erstatning, og her virker Lewandowski og Raphinha som de meste oplagte emner. Et køb af én af dem eller dem begge er dog kompliceret og derfor er Xavi påpasselig med at sælge hollænderen.

Avisen Sport meddeler, at Xavi har bedt den sportslige ledelse om at indstille alle aktiviteter omkring Memphis Depay indtil man har et bedre overblik over situationen. Det betyder, at man hverken arbejder på at forlænge hollænderens kontrakt eller indgår i konkret dialog med andre klubber om et salg. Her har Newcastle ellers været nævnt som meget interesseret, men de må da også væbne sig med tålmodighed.

Memphis kom til Barca i 2021 på en fri tansfer fra franske Lyon og er indtil nu noteret for 13 mål og 2 assists fordelt på 38 kampe. Skulle catalanerne vælge at sælge Memphis denne sommer forventes det, at han vil kunne indbringe klubben imellem 30-40 millioner euro hvilket må antages at være en god forretning for en spiller, som man erhvervede sig gratis for ét år siden.

.:FORSIDE:.