fbpx
Annonce

Barca skal udnytte chancen for at trække fra Madrid

FCBARCELONA.DK - 22.01.23

// La Liga

Inden søndagens kampe fører Barca ligaen med tre point ned til Real Madrid, men kigger man på de to holds næste par kampe, er Barcas kampe de klart letteste. Det skal holdet forsøge at udnytte til at øge deres forspring.

Kampen om denne sæsons mesterskab har længe været uhyre tæt, hvor Real Madrid lagde ud med at føre, men hvor Barca senere har overhalet sine ærkerivaler og nu ligger i toppen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Denne søndag tager Barca imod Getafe hjemme på Spotify Camp Nou og det vil være en gedigen skuffelse, hvis det ikke bliver til tre sikre point. Det opgør spilles kl. 18.30 og senere i aften skal Real Madrid på en meget svær opgave ude mod Athletic Club Bilbao. Det er svært for alle hold at vinde på San Mamés, så et pointtab til Real Madrid er ikke urealistisk.

I næste weekend ser det også lettest ud for Barca. De møder oprykkerne fra Girona på udebane, mens Real Madrid tørner sammen med formstærke Real Sociedad, der er begyndt at presse de to hold i toppen. Real Sociedad er så godt kørende lige nu, at de godt kan hente et eller flere point på Santiago Bernabeu.

For Barca handler det om at bevare koncentrationen i deres egne kampe mod Getafe og Girona. Henter de seks point i disse to opgør, er det blot at vente og se om Real Madrid smider point.

Barca skal altså gøre sin del af arbejdet for at øge føringen og det starter i aften kl. 18.30, et opgør der vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.