fbpx

Barca sættes i forbindelse med Nico Williams

Peter Vyff - 13.09.23

// Nico Williams

Siden Dembélés skifte til Paris Saint-Germain, har Barca angiveligt haft fokus på at tilføje en ny kantspiller til førsteholdstruppen. Klubben skulle i den forbindelse holde øje med Nico Williams som en mulig forstærkning.

Selvom Barca forstærkede sig gevaldigt i det overståede transfervindue, er det ikke ensbetydende med, at ledelsen er færdige med at undersøge transfermarkedet for muligheder. Catalanerne savner nemlig alternativer på fløjene, især efter afgangen af Ez Abde, Ousmane Dembélé og Ansu Fati.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har kun forstærket sig med João Félix i angrebet, og eftersom Lamine Yamal og Raphinha er tættest på startopstillingen, efterlader det kun Xavi med Ferran Torres som mulighed fra bænken. Ledelsen er derfor på udkig efter en kantspiller, som man angiveligt har fået øje på hos Athletic Club Bilbao.

Det drejer sig ifølge journalisten Adrián Sánchez om Nico Williams, der i løbet af de sidste par år har tiltrukket sig en del opmærksomhed. Den hurtige kantspiller er allerede en del af det spanske landshold, samt er han startet sæsonen ud med fire assists i fire kampe i La Liga.

Den 21-årige Williams scorede også for Spanien imod Georgien, hvor han også lagde op til Yamals første scoring på A-landsholdet. Der er derfor stor rift om stortalentet, og selvom hans markedspris er på 30 mio. euro, forventes han at koste noget mere.

Baskerens frikøbsklausul er i øjeblikket på 90 mio. euro, men eftersom hans kontrakt udløber i 2024, spekuleres der i en snarlig forlængelse. Det åbner døren for Barca, der måske vil forsøge at lokke ham til Catalonien på en fri transfer, selvom Williams dog læner sig mest op af en forlængelse med Athletic.

Landsholdsfløjens frikøbsklausul forventes dog ifølge Sánchez ikke at stige, men det virker dog fortsat urealistisk at Barca skulle betale 90 mio. euro. Alt afhænger dog også at Fatis udvikling hos Brighton, og kan han finde tilbage til sit gamle topniveau, er det måske ikke nødvendigt at forstærke sig på kanterne alligevel..:FORSIDE:.