fbpx
Annonce

Barca risikerer at miste stortalentet Iker Córdoba

Anders Lang Jensen - 29.04.22

// La Masia // Iker Córdoba

Barca har en lang række unge talenter fra La Masia med i førsteholdstruppen, og flere er på vej i de yngre rækker i klubben. Ét af de mest lovende talenter er 16-årige Iker Córdoba, men hans kontraktudløb nærmer sig hastigt.

Den centrale forsvarsspiller er en fast mand på klubbens U18-mandskab, og Iker Córdoba anses på Camp Nou som blandt de mest lovende spillere fra La Masia. Dog har Córdoba kontraktudløb til sommer, og interessen udefra er voldsom.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge journalisten Matteo Moretto fra Calciomercato ønsker alle i Barca at forlænge aftalen, men en afklaring er endnu ikke faldet på plads. Flere storklubber som Bayern, Dortmund, AC Milan, Roma og Nice skulle have fulgt Iker Córdoba de sidste måneders tid.

Forhåbningen i Barca er at underskrive en kontraktforlængelse med Iker Córdoba inden det er for sent. Troen på forsvarstalentet er stor, og derfor er det helt afgørende at holde på klubbens største talenter.

Tidligere har der dog været eksempler på unge talenter fra La Masia, der har skiftet væk i jagten på spilletid på seniorniveau. Eric García forlod Barca som U16-spiller i 2017 for at rejse til Manchester City. Netop García vendte dog i sommer hjem til Camp Nou på en fri transfer.

.:FORSIDE:.