fbpx
Annonce

Barca rejser til pokalfinalen allerede fredag

FCBARCELONA.DK - 12.04.21

// Copa del Rey


På lørdag kan Barca vinde sæsonens første titel, når de møder Athletic Club Bilbao i finalen i Copa del Rey. Koeman har besluttet, at holdet allerede rejser til Sevilla om fredagen, selvom finalen spilles sent lørdag aften.

Når Barca spiller om aften på udebane i ligaen, har holdet for vane at rejse ud på selve kampdagen, som man f.eks. så det til El Clásico i lørdags. Sådan bliver det ikke til pokalfinalen på lørdag, selvom den først fløjtes i gang kl. 21.30.

Koeman ønsker at spillerne er maksmalt udhvilede og ikke har en rejse i kroppen, når der er en titel på spil. Derfor er det besluttet, at holdet flyver til Sevilla allerede om fredagen, for at overnatte i Sevilla inden finalen.

Der er planlagt træning fredag aften på Estadio La Cartuja hvor finalen spilles og der trænes også på selve kampdagen, hvillket sker på Real Betis' træningsanlæg.

Det bliver således efter torsdagens træning at Koeman udtager sin trup til finalen, men den giver næsten sig selv på forhånd. Meget tyder nemlig på, at den bliver identisk med den Koeman havde med til El Clásico.

.:FORSIDE:.