fbpx
Annonce

Barca og Umtiti skal mødes for at drøfte fremtid

Peter Vyff - 01.06.23

// Samuel Umtiti

Sæsonens slutter snart og det betyder at Barcas udlejede spillere vender tilbage. Samuel Umtiti lander fra et succesfuldt ophold hos Lecce, og han forventes snart at skulle diskutere fremtiden med ledelsen.

Barcas ledelse har travlt med at forberede sig til det kommende transfervindue, og udover at finde forstærkninger, så skal der også tages stilling til de udlejede spilleres fremtid. Catalanerne har en række førsteholdsspillere på udlån, deriblandt Alex Collado, Clément Lenglet, Sergiño Dest, Nico og Samuel Umtiti.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidstnævnte har haft en stor sæson hos Lecce, hvor han har formået at genstarte karrieren efter nogle hårde år på Camp Nou. Den 29-årige Umtiti har formået at holde sig næsten skadesfri, hvilket bestemt ikke kan siges om franskmandens tid hos Barca.

På trods af forsvarsspillerens præstationer, så har han tilsyneladende ikke nogen fremtid under Xavi, som har adskillige muligheder til rådighed i midterforsvaret. Umtiti forventes derfor at blive solgt, hvilket han ifølge avisen Sport snart får besked om, da han skal mødes med ledelsen indenfor to uger.

Barca har ikke i sinde at beholde franskmanden, og eftersom han angiveligt har tiltrukket sig interesse fra AS Roma og Inter, så burde det ikke blive et problem at få ham solgt. Catalanerne forventer tilmed også at få en pæn betaling for Umtiti, hvilket de færreste havde troet før denne sæsonen.

Det ser derfor ud til at de næste uger kan blive afgørende for Umtitis fremtid, og det bliver spændende at se, hvor den tidligere så betydningsfulde forsvarsspiller fortsætter karrieren.



.:FORSIDE:.