fbpx
Annonce

Barca møder Girona i træningskamp 16. september

FCBARCELONA.DK - 05.09.20

© Getty Images
// Girona


Sommerens anden træningskamp er sat i kalenderen. Barca har meldt ud, at man onsdag den 16. september tager imod Girona i et opgør, der spilles på Estadi Johan Cruyff. Girona spiller i 2. division A.

Det er en meget atypisk sæsonstart for Barca, for andre år har holdet været på lange rejser til enten USA eller Asien for at møde andre storhold i træningskampe, men denne sommer må man tænke i andre baner på grund af coronasituationen.

Sommerens første træningskamp er om en uge mod Nástic de Tarragona fra 2. division B og i dag kom der så melding om, at Girona FC gæster Estadi Johan Cruyff onsdagen efter, den 16. september kl. 19.00.

Girona rykkede ned fra La Liga til 2. division A i forrige sæson, hvor de i sidste sæson sluttede på en 5. plads. Klubben fra den nordlige del af Catalonien har ambitioner om en tilbagevenden til ligaen, så der err tale om en modstander med en vis styrke.

Barca træder først i ligaen i tredje runde, enten den 26. eller 27. september, så måske der bliver plads til en træningskamp mere i kalenderen inden det for alvor går løs.

.:FORSIDE:.