fbpx
Annonce

Barca meldes klar til at sænke prisen på Griezmann

Peter Vyff - 15.09.22

// Antoine Griezmann

Barca og Atlético Madrid meldes enige om en lavere pris for Antoine Griezmann. Angriberens købsklausul på 40 mio. euro har begrænset hans spilletid i denne sæson, dog skulle der nu være en aftale undervejs.

Striden om Antoine Griezmann startede i sidste uge, hvor det kom frem at ledelsen på Camp Nou stod klar til at sagsøge Atlético Madrid. Catalanerne skulle eftersigende være af den overbevisning at franskmandens købsklausul på 40 mio. euro skal betales nu, da landsholdsspilleren har spillet mindst 45 minutter i 50% af Atléticos kampe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Selvom Barca har insisteret på at klausulen er blevet indfriet, så er ledelsen på Wanda Metropolitano bestemt ikke enig. Madrilenerne er ikke af den opfattelse at beløbet skal betales, da kravet ikke er blevet opfyldt på tværs af Griezmanns udlånsperiode på to år.

Franskmanden har derfor i denne sæson fået maksimalt en halv times spilletid i Atléticos kampe i La Liga. Og hvis det fortsætter på den måde, så betyder det at madrilenerne ikke skal betale 40 mio. euro for Griezmann, når hans lejeaftale slutter efter sæsonen.

Situationen har naturligvis skabt en del furore på Camp Nou, hvor ledelsen har budgetteret med salget af Griezmann. Catalanerne skulle derfor ifølge Mundo Deportivo stå klar til at sagsøge Atlético Madrid, hvis der ikke blev betalt øjeblikkeligt for landsholdsspilleren.

Journalisten Loíc Tanzi kunne dog forleden fortælle at holdene nu forhandler indbyrdes om en lavere pris for Griezmann, der eftersigende skulle være i omegnen af 25 mio. euro. Catalanerne skulle ifølge Tanzi have accepteret prisen, med frygt for at skulle få landsholdsspilleren tilbage til Camp Nou, og betale hans årlige løn på 38mio. euro.

Den 31-årige Griezmann kan derfor forhåbentlig se frem til mere spilletid for Atlético Madrid. Og på trods af hans begrænsende spilletid, så har landsholdsangriberen vist storform på det seneste, især med overtidsscoringen imod Porto i sidste uges Champions League, der gav hans hold sejren.

.:FORSIDE:.