fbpx
Annonce

Barca meldes interesseret i Frankfurt-stjerne

Peter Vyff - 21.12.22

// Daichi Kamada

topbar2221

Barca har fortsat fokus på at finde transferfrie forstærkninger, da økonomien på Camp Nou stadig er et problem. Catalanerne har derfor eftersigende fået øje på Daichi Kamada fra Frankfurt, hvis kontrakt udløber efter denne sæson.

Det er efterhånden ganske åbenlyst, at ledelsen ønsker at forstærke midtbanen til næste sæson, hvor Sergio Busquets og Franck Kessié sandsynligvis er færdige på Camp Nou. Catalanerne er derfor blevet sat i forbindelse med en række transferfrie spillere, som Ilkay Gündogan og Jorginho, da transferbudgettet er hårdt ramt af den dårlige økonomiske situation.

Barca har nu eftersigende også tilføjet Daichi Kamada til listen over potentielle transferkandidater, da hans kontrakt med Eintracht Frankfurt udløber efter denne sæson. Japaneren har optrådt for tyskerne siden 2019, hvor han ankom fra Sint-Truiden, og landsholdsspilleren er i dag en af de bærende kræfter på Deutsche Bank Park.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 26-årige Kamada har især været stærkt spillende i denne sæson, hvor det er blevet til syv mål og fire assists i Frankfurts første 13 kampe i Bundesligaen. Det har naturligvis skabt en del interesse hos de største klubber i Europa, og nu ifølge avisen Frankfurter Rundschau også på Camp Nou. 

Selvom Barca angiveligt stadig foretrækker at hente store navne som Martín Zubimendi og Bernardo Silva, så betragtes Kamada nu som en kosteffektiv forstærkning. Japaneren, der har en markedsværdi på 30 mio. euro, løser også et stort problem på midtbanen, hvor holdet i flere kampe har manglet en mere kreativ tilstedeværelse.

Japaneren har eftersigende fortalt Frankfurt-ledelsen, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, og det er derfor slet ikke utænkeligt at Kamada er at finde på Camp Nou til næste sæson. Catalanernes liste med potentielle transferemner er dog lang, og der er endnu lang tid før en endelig beslutning skal træffes.

.:FORSIDE:.