fbpx
Annonce

Barca melder udsolgt til kvindernes CL-semifinale

FCBARCELONA.DK - 06.04.22

// Barça Femení

I sidste uge slog Barcas kvindehold verdensrekorden for flest tilskuere til en kvindefodboldkamp i Champions League kvartfinalen på Camp Nou mod Real Madrid. Nu melder catalanerne igen udsolgt til semifinalen mod Wolfsburg.

Der er i den seneste tid været en utrolig interesse Barça Femení, som fortsat må betegnes som verdens bedste kvindehold. I sidste uge revolutionerede de kvindefodbolden, da imponerende 91.553 tilskuere overværede Champions League kvartfinalen mod Real Madrid på Camp Nou - en kamp der blev vundet 5-2.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu ser det så ud til, at de catalanske kvinder igen tørner ud på Camp Nou foran et stopfyldt stadion. På blot 24 timer blev billetterne til Champions League semifinalen mod tyske Wolfsburg den 22. april klokken 18.45 nemlig udsolgt. Dermed kan man nærme sig verdensrekorden og måske endda slå den endnu engang.

Kampen den 22. april af den første af de to Champions League semifinaler og den kan ses direkte her på fcbarcelona.dk. Det kan også returkampen, som spilles i Tyskland den 30. marts.

.:FORSIDE:.