fbpx
Annonce

Barca-Legends møder Liverpool på Anfield til marts

FCBARCELONA.DK - 18.12.21

// Legends

Med to års forsinkelse lykkes det endelig for Barca-Legends at møde Liverpool på englændernes legendariske hjemmebane Anfield. Kampen blev aflyst i marts 2020 på grund af corona, men nu er den programsat på ny.

Barca-Legends består af tidligere spillere og de møder jævnligt andre klubbers veteranhold. Der er som oftest tale om velgørendehedskampe, hvor indtægterne går til at støtte gode formål.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


I marts 2020 var der aftalt en kamp mellem Liverpools veteraner og Barca Legends, men den kamp satte coronavirussen en stopper for. Nu har de to klubber aftalt, at kampen skal spilles den 26. marts næste år, hvor Anfield lægger græs til.

Det er den tidligere Barca-profil Albert Ferrer der har ansvaret for Barca-Legends og nu skal han i gang med at samle et hold af tidligere profiler. Spillere som Javier Saviola og Edmilson har allerede sagt ja til at deltage.

Andre spillere som Puyol, Stoichkov, Ronaldinho og Rivaldo har tidligere spillet for Barca-Legends, men om de er med til marts, er ikke afgjort endnu.

Hos Liverpool er Steve McManaman med og han glæder sig til kampen. 'Jeg glæder mig til en speciel kamp mod nogle af de bedste spillere fra FC Barcelona. Det er altid dejligt at vende tilbage til Anfield og jeg ser frem til at spille kampen, ikke mindst efter at den blev udsat på grund af pandemien. Nu er vi klar igen' udtaler han.

.:FORSIDE:.