fbpx
Annonce

Barca igangsætter undersøgelse af smædekampagne

FCBARCELONA.DK - 24.02.20

© Getty Images
// Bartomeu

På et seks timer langt bestyrelsesmøde fredag aften, blev der brugt rigtig meget tid på at diskutere beskyldningerne om smædekampagner på de sociale medier og det får nu klubben til at igangsætte en undersøgelse.

Radio stationen Cadena SER's beskyldninger om, at Barcas ledelse har hyret et firma der skal stille konkrete personer i et dårligt lys på de sociale medier, blandt dem Messi og Piqué, for at styrke ledelsens image, har rystet klubben.

Helt naturligt blev emnet diskuteret indgående på et ordinært bestyrelsesmøde sent fredag aften. Det blev besluttet, at lade det internationale revisions- og konsulentfirma PriceWaterhaouseCoopers (PWC) foretage en uvildig undersøgelse af, hvad der reelt er foregået.

Samtidig besluttede bestyrelsen af suspendere bestyrelsesmedlemmet Jaume Masferrer, som er den ansvarlige for dette område. Han er imidlertidigt sat udenfor bestyrelsen, indtil PWC er kommet med sine konklusioner.

Der er ingen tvivl om, at sagen betragtes som meget alvorlig og der tales allerede om, at det kan medføre præsidentvalg i utide. Næste præsidentvalg er først i 2021, men præsident Josep Maria Bartomeu kan blive tvunget til at udskrive valg i utide, hvis kritikken vokser sig større og PWC's undersøgelse viser, at et eller flere medlemmer af ledelsen er direkte involveret i sagen.

.:FORSIDE:.