fbpx
Annonce

Messi: 'Bartomeu holdt ikke sit ord'

FCBARCELONA.DK - 04.09.20

// Lionel Messi


Dramaet er en kendsgerning efter Leo Messis udmelding i dag kl. 18.00. Han sagde direkte at præsident Bartomeu løber fra et løfte og Messi fortalte også årsagen til, at han ville væk. Læs beskyldningerne her fra Messi.

Præsident Josep Maria Bartomeu har ved tidligere lejligheder de forgangne år altid slået fast, at Barca aldrig vil holde på en spiller der vil væk. Det gælder dog tilsyneladende ikke Leo Messi. Det slog Messi fast i sin udmelding.

'Jeg sagde til klubben, inklusiv præsidenten, at jeg ville væk. Hele året har jeg sagt til Bartomeu, at jeg ville væk og at det var tid til at prøve noget nyt i min karriere. Han svarede hele tiden, at det ikke var det rigtige tidspunkt at tale om det på og at vi nok skulle tale senere, men intet skete. Han sagde aldrig hvad han virkelig mente. Han har altid sagt, at jeg i slutningen af en sæson selv kunne bestemme om jeg ville væk eller blive. Da det kom til stykket, holdt han ikke sit ord' sagde Messi.

Om sin beslutning om at stoppe, sagde Messi: 'Jeg følte det var tiden til at træde til side. Jeg følte at klubben havde brug for yngre spillere og jeg følte, at min tid i Barcelona var ovre. Jeg var meget ked af det, for jeg har altid sagt, at jeg ønskede at slutte min karriere her' fortsætter han.

'Det har været en svær sæson, hvor jeg har lidt ved træningen, på banen og i omklædningsrummet. Alt blev svært for mig og der kom en tid, hvor jeg overvejede at søge nye udfordringer. Det kom ikke på grund af Champions League resultatet. Jeg havde tænkt over det et stykke tid' kommer det videre fra Messi.

Dermed beskylder Messi altså præsident Bartomeu for både at løbe fra et løfte og gå imod klubbens holdning om ikke at holde på en spiller der vil væk.

.:FORSIDE:.