fbpx
Annonce

Barca holder øje med snart transferfrie Aleix Garcia

Peter Vyff - 30.03.23

// Aleix Garcia

Det er angiveligt ledelsens førsteprioritet at forstærke midtbanen til næste sæson. Catalanerne er derfor blevet sat i forbindelse med den snart transferfrie Aleix García, der har været én af Gironas bedste spillere i denne sæson.

Barca har stadig store økonomiske problemer hvilket betyder, at ledelsen fortrinsvis søger efter transferfrie forstærkninger, ligesom det har været tilfældet med Andreas Christensen og Franck Kessié. Catalanerne er derfor kædet sammen med en række spillere såsom Ilkay Gündogan og N'Golo Kanté, og senest Aleix García fra bysbørnene Girona.

Catalaneren har haft en særdeles berejst karriere, som har bragt ham fordi adskillige klubber, inden det lykkedes ham at finde fodfæste hos Girona, hvor han har spillet siden 2021. Den 25-årige Garciá har sidenhen udviklet sig til en ganske stabil midtbanespiller, hvilket hans ene mål og seks assists i denne sæson også beviser.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er en fin statistik at have, især for et oprykkerhold, og det har ifølge mediet Fichajes også fået ledelsen på Camp Nou til at holde øje med ham. Catalanerens kontrakt med Girona udløber nemlig efter denne sæson, og intet har endnu indikeret at han skulle ønske at fortsætte.

García ønsker angiveligt i stedet at fortsætte karrieren på en større adresse, og det kunne meget vel gå hen og blive hos Barca. Der hersker nemlig stor tvivl omkring sammensætningen af midtbanen på Camp Nou til næste sæson, hvor Sergio Busquets måske bliver fortid og hvor Kessié rygtes heftigt til Premier League.

Girona-spilleren kan derfor vise sig at blive et billigt alternativ til midtbanen, selvom han dog ikke skal forvente en startplads under Xavi. Det er dog langt fra sikkert at handlen bliver til noget, da Barca dagligt kædes sammen med flere spillere, samt det faktum at Atlético Madrid og Valencia eftersigende også ser på García med interessente øjne.

.:FORSIDE:.