fbpx
Annonce

Barca holder øje med Mats Wieffer fra Feyenoord

Simon Arun Vrábel - 17.11.23

// Mats Wieffer

I jagten på at forstærke midtbanen holder den sportslige ledelse sammen med Xavi angiveligt godt øje med den unge hollænder Mats Wieffer fra Feyenoord, som i øjeblikket leverer så flot spil, at han også fik landsholdsdebut tidligere på året.

Den 24-årige hollænder har haft nogle oplevelsesrige sæsoner, og tidligere på året blev Mats Wieffer en del af det hollandske landshold som direkte konsekvens af hans flotte præstationer, hvilket nu også har skabt opmærksomhed i Barca.

Barcas sportsdirektør Deco bruger ifølge avisen Sport sit hollandske netværk til blandt andet at tale med Giovanni van Bronckhorst, som tidligere har været cheftræner for Feyenoord hvor Wieffer i dag spiller. Samtidig studerer Deco meget detaljeret midtbanespillerens potentiale i disse uger, da han i Holland af mange beskrives som en spiller med mange ligheder til Sergio Busquets.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mats Wieffer har fået sin fodboldopdragelse i Twente med hvem han debuterede for tilbage i 2018. Det unge talent skiftede to år senere til Excelsior i den næstbedste hollandske række i jagten på spilletid og for at udvikle sig yderligere. Skiftet viste sig at være et godt valg, for Wieffer blev et stort navn i Holland med 77 kampe, 6 mål og 15 assists for Excelsior, som han endda vandt den andenbedste hollandske liga med.

Resultatet blev, at Feyenoord købte Wieffer for en halv million euro i sommer, og for de hollandske titelaspiranter, som i skrivende stund ligger nummer to i Eredivisie, er den nu 24-årige midtbanespiller fast mand i startopstillingen. Sidste år var Wieffer med til at vinde den hollandske liga med Feyenoord, og da det flotte spil også er forsat i denne sæson, kaldte Ronald Koeman midtbanetalentet op på det hollandske landshold. Her har Wieffer allerede optrådt seks gange siden landsholdsdebuten tilbage i marts måned.

Mats Wieffer har kontrakt med Feyenoord frem til 2027, og siden ankomsten til den hollandske klub, er hans markedsværdi eksploderet fra en halv million euro til cirka 15 mio. euro.

.:FORSIDE:.