fbpx
Annonce

Barca har sat deadline for Busquets-forhandlinger

Simon Arun Vrábel - 27.03.23

// Sergio Busquets

Barca har angiveligt fremlagt et konkret tilbud på en kontraktforlængelse til holdets anfører og selvom man respekterer at Busquets har brug for tid til at tænke, så har man også sat en deadline for, hvornår man ønsker et endeligt svar.

Om ganske få måneder udløber Sergio Busqutes’ kontrakt med Barca og med sine 34 år er tiden inde til at overveje fremtiden for holdets nuværende anfører. Den sportslige ledelse har fuld forståelse for, at det er en svær situation som kræver tid til at overveje, men samtidig har man angiveligt også fortalt Busquets, at der er en deadline for hans svar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sergio Busquets har været en del af klubbens førstehold siden 2008 og med mere end 700 kampe på CV'et er der tale om et sandt klubikon, som muligvis snart kan være fortid i klubben. På trods af sin alder er Busquets forsat en fast mand i Xavis stærkeste startopstilling og især med trænerens nye system med fire midtbanespillere, har den rutinerede defensive midtbanespiller genfundet sit storspil. Derfor er det også en svær beslutning som Busquets skal tage, om han skal forsætte i klubben eller ej.

Den sportslige ledelse har angiveligt allerede præsenteret holdets kaptajn for et konkret tilbud på en ny kontrakt. Her skulle der være tale om en enkelt år med option på yderligere et år samt en markant lønnedgang. Det er et tilbud som står i stor kontrast til de andre tilbud fra MLS og Saudi Arabien, som det catalanske klubikon angiveligt har liggende hjemme i skuffen.

Inden udgangen af april måned vil man gerne vide, om man skal regne med Busquets således, at der samtidig er god tid til at lave planer for den kommende sæson med eller uden hans navn på holdkortet.

Skulle Busquets vælge at forsætte i Barca, vil det udelukkende være af sportslige årsager, for den rutinerede midtbanespiller har allerede vundet alt hvad han kan vinde med klubben. I alt er det blevet til 31 trofæer i hans tid i blaugrana, heriblandt otte ligatitler og tre Champions League-trofæer. I denne sæson har Busquets vundet den spanske Supercup, mens både Copa del Rey og mesterskab forsat er indenfor rækkevidde.



.:FORSIDE:.