fbpx
Annonce

Barca har ikke vundet en titel i næsten to år

Jacob Møller Nielsen - 17.04.21

// Copa del Rey


Når Barca i aften træder ind på grønsværen er der på ny en titel på spil. Ser man på statistikken er en sejr i aftenens opgør mod Athletic Bilbao tiltrængt, for Barca har ikke formået at vinde en titel i næsten to år.

Barca står i årets første finaleopgør, når Copa del Rey-finalen mod Athletic Bilbao skal spilles i aften 21.30 dansk tid. Efter en svær sæsonstart har Barca fået kæmpet sig tilbage og er med i kampen om to trofæer, og statistisk set har Barca brug for en sejr i aftenens opgør.

For en klub som FC Barcelona er det nemlig forventet, at der ikke går længe mellem titelsejrene. Derfor er Barca i aftenens opgør mere presset end de har været i mange år, fordi catalanerne ikke har vundet en titel i næsten to hele år.

Helt præcist 1 år, 11 måneder og 19 dage, eller 721 dage, er det siden, at Barca kunne løfte et trofæ. Her stod Barca sejrrigt i La Liga efter en 1-0-sejr mod Levante på en scoring af Leo Messi.

Dermed burde der altså være stor motivation for spillerne at hente i aften, for de kan næppe være tilfredse at gå uden titler i over to år. Om Barca bryder den næsten to-årige titeltørke bliver spændende at se, når spillerne i aften løber på banen for at hente en eftertragtet titel hjem til Catalonien.

.:FORSIDE:.