fbpx
Annonce

Barca har ikke tabt til Elche i 49 år!

FCBARCELONA.DK - 31.03.23

// Elche

Man kan roligt tale om favoritværdighed, når Barca i morgen aften gæster Elche i ligaens 27. spillerunde. Man skal nemlig næsten 50 år tilbage i tiden, for at finde den seneste sejr til lørdagens hjemmehold.

Efter et par uger med landskampe, handler det igen om La Liga den kommende weekend. Barca fører som bekendt med 12 point ned til Real Madrid og det forspring bør ikke blive mindre i denne runde.

Barca er nemlig kæmpe favorit til sejren over Elche, både når man ser på den aktuelle form og når man kigger lidt i historiebøgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mens Barca suverænt topper ligatabellen, er Elche lige så isoleret i bunden, hvor de ligner et stensikkert bud på en nedrykker. De har 14 point op til redning og det synes uopnåeligt.

Samtidig er det ingen overdrivelse at slå fast, at statistikken massivt taler til Barcas fordel. Det er nemlig ikke lykkes for Elche at vinde i 49 år i de indbyrdes opgør. Deres seneste sejr var i 1974, da de besejrede mægtige FC Barcelona med 1-0, i øvrigt med legenden Johan Cruyff på holdet.

Siden har de to klubber mødt hinanden 22 gange og her er det endt med 19 sejre til Barca, mens tre er endt uafgjort. Senest Elche hentede det ene point var i 2014.

Da to hold mødtes tidligere på sæson i det omvendte opgør på Spotify Camp Nou i september måned, vandt Barca konfortabelt med 3-0 på to mål af Lewandowski og et enkelt af Memphis.



.:FORSIDE:.