fbpx
Annonce

Barca har ikke råd til pointtab i aften mod Mallorca

FCBARCELONA.DK - 08.03.24

 


Det begynder for alvor at snerpe til i La Liga, hvor der kun mangler elleve runder. Barca har otte point op til Real Madrid på førstepladsen og derfor er der på ingen råd til en ny skuffelse, når Mallorca i aften kommer på besøg.

Barca kunne have mindsket afstand op til Real Madrid med en sejr over Bilbao i søndags, men holdet leverede en skuffende præstation og måtte nøjes med det ene point med 0-0 resultatet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det lægger et massivt pres på Xavi og hans spillere inden kampen i aften, for på søndag har Real Madrid fordel af hjemmebane mod ligaens nr. 17 fra Celta Vigo og her venter der næppe nogen overraskelse.

Derfor ligner det nærmest sidste udkald for Barca, hvis de skal holde bare en smule snor i Real Madrid i håbet om, at de hvide dummer sig på et tidspunkt i den sidste del af sæsonen.

Mallorca ridder dog på bølge af optimisme i øjeblikket, efter at de for nylig kvalificerede sig til pokalfinalen og dernæst besejrede de Girona i den forgangne weekend i ligaen. Der bliver derfor et hold med selvtilliden i orden, der gæster Estadi Olímpic i aften.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

xavi89F

// Mallorca
.:FORSIDE:.