Barca har hele 34 spillere til næste sæsons trup

FCBARCELONA.DK - 21.05.20

© FC Barcelona

Mens utallige rygter svirrer om nye spillere i Barca er kendsgerningen, at klubben reelt står med 34 spillere til førsteholdstruppen til næste sæson. Det ligner derfor et travlt transfervindue for sportschef Eric Abidal.

I denne sæson er Barcas trup nok en tand for smal med kun 19 spillere, men til den kommende sæson kan det komme til at se helt anderledes ud, alt efter hvordan klubben vælger at agere på spillermarkedet efter denne sæson.

Medregner man de spillere der er udlejet og som vender tilbage, samt de B-holdsspillere der lige nu træner med førsteholdet og som indgår i planerne, når man op på 33 mand. Dertil kommer Trincao til klubben til næste sæson. De 34 spillere er:

Nuværende 19 førsteholdsspillere:
Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Umtiti, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Rakitic, Sergi Roberto, Vidal, Arthur, Messi, Griezmann, Dembélé, Suárez og Braithwaite.

Otte udlejede spillere der vender tibage:
Coutinho, Rafinha, Wague, Todibo, Miranda, Oriol Busquets, Aleña, Mattheus

Seks B-holdsspillere der indgår planerne:
Iñaki Peña, Ansu Fati, Collado, Araujo, Riqui Piug, Monchu

En ny spiller der kommer til:
Trincao (Braga)

Det er indlysende, at der ikke er plads til dem alle på førsteholdet, ligesom det også må forventes at Barca henter nye spillere ind. Modsat vil der også blive solgt og udlejet spillere.

Der er således nok at tage fat på for sportschef Eric Abidal og den øvrige sportslige ledelse.

.:FORSIDE:.