fbpx
Annonce

Barca har for alvor genfundet den defensive styrke

Anders Lang Jensen - 03.04.24

 


Sidste sæsons mesterskab kom i hus specielt efter en defensiv styrke, hvor Barca-holdet slog rekorder med færrest inkasserede mål og flest clean sheets. Denne sæson startede mere svingende, men forsvaret har genfundet styrken.

Marc-André ter Stegen har været i skadet i en længere periode i denne sæson, og sammen med et mere usikkert forsvar, har Barca i denne sæson ikke levet op til samme niveau i defensiven som i den succesfulde mesterskabssæson i fjor.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Tyskeren er dog tilbage i målet og har været det i en del kampe efterhånden, og sammen med de nye tilføjelser til holdets struktur i form af unge Pau Cubarsí samt Andreas Christensens omskoling til en rolle på den defensive midtbane, har Barca genfundet den gamle kvalitet.

I de sidste 493 minutters fodbold i La Liga har Marc-André ter Stegen og Barca ikke indkasseret nogle mål, og det sidste mål imod var i 2-1-sejren over Celta Vigo den 17. februar. Tyskeren i Barca-målet har generelt set stærk ud, selvom han har skulle bygge formen op, efter at have misset en del kampe.

I de 20 kampe, Marc-André ter Stegen indtil videre har fået i denne sæsons La Liga, har målmanden lukket 17 mål ind, hvilket absolut er et godkendt gennemsnit.

terstegen34

 

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.