fbpx

Barca har åbnet forhandlinger med Férmin López

Peter Vyff - 29.08.23

// Fermin Lopez

Barca har set en række unge talenter fra akademiet slå igennem på førsteholdet de sidste par sæsoner. Der er derfor store forhåbninger til Férmin López, som ledelsen eftersigende er i forhandlinger med.

La Masia har i lang tid været anerkendt for at producere nogle af de største talenter i europæisk fodbold. Det understreges især af spillere som Ansu Fati, Gavi, Alejandro Balde og Lamine Yamal, der alle har formået at gøre et godt indtryk på seniorniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har allerede det næste stjernefrø stående klar i Férmin López, der efter en imponerede pre-season, har været en fast del af førsteholdet. Stortalentet gjorde sig især flot bemærket i træningskampen imod Real Madrid, hvor han både scorede og assisterede i sejren.

Den 20-årige spanier fik søndag sin officielle debut i La Liga, da han blev indskiftet sent i kampen imod Villarreal. Og eftersom Pedri er dømt ude i nogle uger med en lårskade, betyder det højst sandsynligt, at López kan se frem til flere indhop i de kommende kampe.

Spanierens store potentiale og hans imponerende udvikling, har nu angiveligt fået ledelsen til at arbejde på en kontraktforlængelse til López. Det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano, der også fortæller at parterne forventes at mødes snart for at diskutere betingelserne.

Stortalentets kontrakt udløber allerede til næste sommer, og Barca har ingen intention om at miste ham..:FORSIDE:.