fbpx
Annonce

Barca går efter at forlænge fantastisk stime

FCBARCELONA.DK - 10.04.22

// La Liga // Levante

Efter en problemfyldt og skuffende indledning på sæsonen, har Xavi for alvor fået skuden rettet op. Barca har vundet sine seks seneste kampe i ligaen og den stime skal meget gerne forlænges i aften mod Levante.

Det er et Barcelona-mandskab i storform man ser for tiden i den hjemlige liga. Catalanerne er det eneste mandskab i La Liga der er ubesejret i 2022 og man skal mere end fire måneder tilbage for at finde det seneste nederlag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


14 kampe i træk uden at tabe og sejre i de seks seneste opgør, endda hvor holdet har mødt svære hold som Real Madrid og Sevilla. Den flotte stime vidner om stor aktuel styrke, noget der skal bygges videre på i aftenens udekamp mod Levante.

Levante ligger under stregen og er truet af nedrykning, så Barca bør ikke snuble i aftenens kamp, selvom hjemmeholdet har vist fremgang på det seneste. Barca jagter den spinkle chance for at presse Real Madrid i kampen om mesterskabet og derfor må der ikke sættes point til mod Levante.

Levante stiller med stor sandsynlighed om med en talrig defensiv, hvor det mest vil handle om at lukke af, samt håbe på enkelte muligheder for omstillinger. Det vil kræve tålmodighed af Barca-spillerne, der så hurtigt så mulighed skal have hul på bylden, så Levante tvinges til at åbne mere op.

Der venter derfor nok en noget ensidig forestilling med Barca klart mest på bolden. Det store spørgsmål bliver så, om holdet evner at skabe noget.

Kampen mod Levante fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.