fbpx
Annonce

Barca frygter at Dembélé har aftale med anden klub

FCBARCELONA.DK - 06.06.21

// Ousmane Dembélé


Barca forsøger ihærdigt at få Ousmane Dembélé til forhandlingsbordet for at tale forlængelse, men franskmanden trækker tiden. Nu frygter man, at det er fordi han allerede har noget på plads med en anden klub.

Det er avisen El Mundo Deportivo der fortæller om bekymringen i Barcelona over Dembélés tøven med at tale forlængelse. 'Jeg har ikke travlt. Vi må ske hvad der sker' udtalte han forleden fra den franske EM-lejr.

Dembélés kontrakt udløber om et år og det betyder, at han allerede fra årskiftet kan forhandle frit med andre klubber og forlade Barca på fri transfer til næste sommer. Det ønsker man naturligvis ikke i Barca.

Her er man dog begyndt at frygte, at Dembélé og hans agent ikke spiller rent spil. Muligheden for at angriberen allerede har noget på plads med en anden klub, er til stede. Er det tilfældet, kan Barca opgive alle tanker om en forlængelse.

Det er ikke tilladt for andre klubber at forhandle med Dembélé før ved årsskiftet, så spørgsmålet er, hvem der alligevel kunne finde på tale med spillerens agent om et skifte om et år. Her kunne et bud være PSG, for de har før vist interesse for Barca-spilleren.

Det bliver spændende at se hvad der sker når EM er spillet og Barca begynder den nye sæson, for her er Dembélé nødsaget til at bekende kulør på et tidspunkt. Jo længere tid der går, jo større risiko er der for, at han ikke vil forlænge og dermed tager en sidste sæson i Barca.

Bliver det udfaldet, kan Barca forsøge at sælge ham denne sommer, men det kan kun ske med Dembélés accept. En salg til Manchester United var på tale sidste sommer, men her modsatte franskmanden sig. Derfor kan et salg blive svært at få gennemført.

.:FORSIDE:.