fbpx
Annonce

Barca forbereder tur til Australien efter sæsonen

Peter Vyff - 25.03.23

Barca har hårdt brug for at generere flere indtægter til den hårdt trængte økonomi. Catalanerne forbereder i den forbindelse en tur til Australien kort efter sæsonens afslutning, hvor der skal spilles en træningskamp mod et udvalgt hold.

Det har været endnu en hård sæson på Camp Nou rent økonomisk, hvor ledelsen på trods af holdets stærke præstationer i La Liga, har måtte se indtægterne forsvinde efter den tidlige exit fra både Champions- og Europa League.

Catalanerne er derfor i fuld gang med at afsøge alle potentielle indtægtskilder for at afbløde den økonomiske situation, hvilket nu har fået ledelsen til at se imod Australien. Der arbejdes nemlig ifølge avisen Mundo Deportivo på en promo-tur til Australien efter sæsonens afslutning, hvor Barca skal spille imod et udvalgt A-League allstar-hold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca rejste også på en lignende tur efter sidste sæson, hvor det lykkedes at indhente 5 mio. euro i indtægter. Ledelsen forventer dog at indhente et endnu større beløb denne gang, da holdet sandsynligvis kan markedsføres som både liga-og pokalmestre.

Udover Australien, så arbejdes der eftersigende også på en tur til asien, som for nyligt har åbnet deres grænser efter corona-pandemien. Det skulle ifølge Mundo Deportivo specielt være lande som Kina og Japan der er interessante, samtidig med at det allerede skulle være fastlagt, at Barca tager til USA i starten af næste sæson for at spille træningskampe.



.:FORSIDE:.