fbpx

Barca forbereder kontraktforlængelse til Ter Stegen

Simon Arun Vrábel - 13.07.23

// Ter Stegen

Efter en fænomenal sæson for Barca, hvor Marc-André ter Stegen også vandt Zamora-trofæet, ser det nu ud til at den flotte bedrift bærer frugt, for Barca forbereder angiveligt en kontraktforlængelse til den tyske målmand.

Barcas tyske målmand, Marc-André ter Stegen, er ved at opnå ikon status på det catalanske storhold, og nu forbereder klubben angiveligt en kontrakt til målmanden som gør, at han med stor sandsynlighed, kommer til at afslutte sin karriere i blaugrana.

Artiklen fortsætter under annoncen


Imens den tyske landstræner forsat har svært ved at slippe Manuel Neuer og se potentialet i Ter Stegen, så har den nu 31-årige målmand opnået en stjernestatus i Barca. Ter Stegen ankom til den catalanske hovedstad tilbage i 2014 fra Borrusia Mönchengladbach, og igennem årene har han stille og roligt tilspillet sig en vital rolle på holdet, hvor han sæson efter sæson flere gange har været kampafgørende.

Især i den forgangne sæson var tyskeren helt formidabel og stærkt medvirkende til, at holdet lukkede så få mål ind, og i sidste ende sikrede sig ligasejren. Den flotte indsats blev da også kronet med Zamora-trofæet som bedste keeper i La Liga, og nu fortæller avisen Sport, at endnu en belønning efter sigende skulle være på vej til den rutinerede tysker.

Barcas sportslige ledelse skulle nemlig være i gang med at udarbejde en kontraktforlængelse til Ter Stegen, som vil holde ham i buret på Camp Nou ind til 2028. Til den tid vil tyskeren være fyldt 38 år, og dermed er det ikke usandsynligt, at han vil slutte sin karriere i Barca. De catalanske medier har da også igennem årene lagt mærke til, hvor godt tyskeren trives i Barcelona, hvor han ofte ses på diverse lokale markeder, hvor han køber ind og hyggesnakker med den catalanske befolkning.

Ter Stegen har siden sin ankomst til klubben spillet 377 kampe og vundet 16 trofæer. Kun Sergi Roberto i den aktuelle trup har været længere tid på førsteholdet end den tyske målmand..:FORSIDE:.