fbpx
Annonce

Barca forbereder kontraktforlængelse med Pedri

Peter Vyff - 13.04.24

// Pedri

Selvom Pedri har været hårdt ramt af skader allerede tidligt i sin karriere, er der ingen tvivl som hans store kvaliteter. Barca er derfor også klar til at tilbyde midtbanespilleren en kontraktforlængelse, sandsynligvis frem til 2028.

Barca formåede i onsdags at besejre Paris Saint-Germain på udebane og dermed sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampen i næste uge. Catalanerne var ellers bagud med 2-1, men efter to indskiftninger af henholdsvis Pedri og Andreas Christensen, formåede Xavis tropper at vende kampen til slutresultatet 3-2.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Indskiftningen af Pedri betød samtidig også et comeback efter mere end en måneds skadespause, og han fik med det samme indfyldelse på kampen, da han serverede en assist for Raphinha midt i franskmændenes felt. Spanierens retur fungerede også som et boost for holdet, da Sergi Roberto ikke er til rådighed i returkampen, da han har karantæne.

Landsholdsspilleren har dog været hårdt ramt af skader, hvilket har påvirket ham hårdt de sidste tre sæsoner. Der er dog fortsat ingen tvivl hos Barca. som ifølge journalisten Fabrizio Romano er mere end tilfredse med Pedri, og at man arbejder på en kontraktforlængelse.

Spanierens nuværende kontrakt udløber i 2026, og der er derfor ingen hast med at forlænge hans kontrakt. Catalanerne ønsker dog at have fuldstændig kontrol over situationen, og derfor forventes man at tilbyde den tidligere Las Palmas-spiller en aftale frem til 2028, samt en stor lønforhøjelse.

Den nye aftale vil efter sigende falde i god jord hos Pedri, da han kun ønsker at få succes hos Barca. Midtbanespilleren skulle have afvist tilbud fra blandt andet PSG, og forhåbentlig kan han igen gøre sig gældende på tirsdag i returkampen mod franskmændene, hvor han forventes at starte inde.

pedri39F

 

.:FORSIDE:.