fbpx
Annonce

Officielt: Barca Femení har sat ny transferrekord

Peter Vyff - 09.09.22

// Barça Femení

Barca Femení har netop offentliggjort købet af Keira Walsh fra Manchester City. Catalanerne har sikret sig landsholdsspilleren i en rekordhandel, som har gjort hende til den dyreste kvindelige fodboldspiller nogensinde. 

Barca Femení hentede i forgårs Keira Walsh til Camp Nou, og afsluttede dermed transfervinduet med manér. Catalanerne købte den nykårede europamester hos Manchester City for et beløb, der satte ny transferrekord.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har ifølge Sky Sports betalt hele 405.000 euro for Walsh, hvis kontrakt stod til at udløbe næste år på Etihad Stadium. Barca har dermed overtaget rekorden fra Chelsea, som i 2020 købte danske Pernille Harder fra Wolfsburg for 305.000 euro. 

Barca forsøgte allerede tidligt i transfervinduet at hente den 25-årige Walsh, som ankom til Manchester City fra Blackburn Rovers tilbage i 2014. Landsholdsspilleren har sidenhen spillet 211 kampe på førsteholdet, og 50 kampe på Englands landshold, som tidligere i sommers vandt kvindernes europamesterskab.

Købet af Walsh forstærker et allerede slagkraftigt Barca femení-hold, som har formået at hjemtage det nationale mesterskab 7 gange de sidste 11 sæsoner. Catalanerne hentede også tidligere i transfervinduet Lucy Bronze fra Manchester City til Camp Nou, hvor man i forvejen råder over den bedste kvindelige fodboldspiller Alexia.

 

.:FORSIDE:.