fbpx
Annonce

Barca bekræfter Dests skade. Han er ude til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 19.03.22

// Dest

ps5 art


Xavi kommer til at klare sig uden Sergiño Dest, når holdet i morgen møder Real Madrid på Santiago Bernabeu. Klubbens læger har bekræftet hans lårskade og dermed venter der højre backen nogle ugers pause.

Dest måtte udgå af torsdagens kamp mod Galatasaray med smerter i venstre baglår og nu er klubbens lægestab kommet med en udmelding om spillerens tilstand. Her bekræfter de skaden i baglået og melder ham ude på ubestemt tid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed er Dest definitivt ude af søndagens Clásico og derfor er det oplagt, at det bliver Dani Alves får opgaven på højre backen, noget som træner Xavi Hernández nok havde planlagt alligevel. Derfor er afbudet fra Dest ikke den store svækkelse af holdets muligheder i Madrid.

Selvom Barcas læger ikke siger det direkte, tyder det på, at Dest kun har pådraget sig en forstrækning i baglåret. Derfor er det forhåbningen, at han slipper med nogle få ugers pause. Efter El Clásico venter der en landskampspause, så måske det ikke er mange kampe Dest går glip af.

Barca møder Eintract Frankfurt i Europa League den 7. og 14. april, hvilket er om tre uger. Her er Dani Alves ikke spilleberettiget, så Xavi krydser helt sikkert fingre for, at Dest når at blive klar til de opgør.

.:FORSIDE:.