Barca bekræfter at Piqués knæskade er alvorlig

FCBARCELONA.DK - 22.11.20

© Getty Images

Som frygtet viser Gerard Piqués knæskade fra i går mod Atlético Madrid at være alvorlig. Det bekræfter Barcas læger i dag, uden at de dog sætter tid på skadesperioden, men den forventes at vare flere måneder.

Det er ledbåndet i højre knæ der er forstrukket i en grad, der forhindrer Piqué at spille i nogle måneder. Dertil kommer, at også korsbåndet er beskadiget. En skade af denne karaktér opgøres i grader og i dette tilfælde beskriver lægerne skaden som 3. grad, hvillket er alvorligt. Til sammenligning pådrog Busquets sig forleden en lignende skade i knæet, men her var det kun første grad og han får nok er par ugers pause.

Barcas læger sætter altså ikke tid på hvor lang pause Piqué må forvente, kun at udviklingen vil afgøre hvornår han kan spille igen. Det er dog den generelle opfattelse, at der vil gå mindst 3-4 måneder måneder, før knæet igen er i orden.

Skal man forsøge at uddrage noget positivt af udmeldingen er det, at lægerne ikke nævner muligheden for en operation, for det ville kun betyde en endnu længere pause.

.:FORSIDE:.