fbpx
Annonce

Barca beholder førstepladsen i VM-pausen

FCBARCELONA.DK - 09.11.22

// Osasuna

Barca spillede i går aftes sin sidste kamp inden VM-pausen indfinder sig og med sejren over Osasuna, er catalanerne nu 5 point foran Real Madrid. Samtidig er de sikre på at beholde førstepladsen mens der spilles VM.

Barca har måtte se Real Madrid fører ligaen i sæsonens første par måneder, men nu har catalanerne definitivt overhalet ærkerivalerne, der på det seneste har sat point til mod Girona og Rayo Vallecano.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Med 1-2 sejren ude over Osasuna sent i går aftes, afsluttede Barca første fase i en sæson, der er skåret over af VM i Qatar. Det er først på årets sidste dag, at holdet igen skal i aktion.

Sejren og de tre point betyder, at Barca holder VM-pause med 37 point ud af 42 mulige, hvilket kun kan siges at være godkendt. Catalanerne har fem point mere end Real Madrid, der ganske vist har spillet en kamp færre.

Real Madrid tager i morgen mod Cádiz hjemme på Santiago Bernabeu og her bliver der næppe tvivl om resultatet, men selv med den ventede sejr til de hvide, vil de stadig være efter Barca i ligatabellen.

Barca kan derfor tage hul på VM-pausen med tilfredshed og selvtillid, for det er et godt afsæt at ligge nr. 1, når ligaen genoptages om små to måneder.



.:FORSIDE:.