fbpx
Annonce

Barca B sluttede kun tre point fra oprykningskampe

FCBARCELONA.DK - 29.05.22

// Barca B

Sæsonen sluttede i går for Barca B, der lukkede af med en 2-1 sejr ude over UCAM Múrcia. Det betyder at holdet slutter på 9. pladsen i Segunda B, kun tre point fra den 5. plads, der ville have givet playoff kampe om oprykning.

En ustabil og svingede sæson sluttede i går for Barca B, da de i Múrcia vandt med 2-1 på scoringer af Abde tidligt i kampen og et sejrsmål af Nils i dommerens tillægstid. Det giver holdet en slutplacering som nr. 9 i tabellen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mere bemærkelsesværdigt er det, at der kun skulle tre point mere til at tage den 5. plads, der ville have betydet kvalifikationskampe om oprykning til landets næstbedste række, Segunda A. Det var dog mere end tæt i Segunda B, for kun fem point skilte 4. pladsen og 10. pladsen.

Nu kan B-spillerne tage på sommerferie, men spørgsmålet er, hvor mange af dem der vender tilbage til næste sæson. Flere af holdets største profiler, som f.eks. Balde, Jutglá og Abde, forventes enten at komme i betragtning til førsteholdet eller også sendes de væk på lejeaftaler eller salg.

.:FORSIDE:.