fbpx
Annonce

Barca B fik god lodtrækning i oprykningsslutspil

FCBARCELONA.DK - 26.06.20

© FC Barcelona
// Barca B

Barca B er blandt de 16 hold der skal spille om oprykning til 2. division A, der er landets næstbedste række. I går blev der trukket lod til første runde og det blev en god lodtrækning for Barca B.

På grund af coronapausen blev 2. division B aflyst og de fire hold der lå øverst i de fire forskellige grupper, blev sendt direkte videre til en reel slutrunde om oprykning. Alle kampe spilles i juli måned i Andalusien i det sydlige Spanien.

Barca B sluttede på en andenplads i gruppe 3 og lodtrækningen i går magede sig således, at de skal møde Valladolids andethold, der hedder Valladolid Promesas, der sluttede på en fjerdeplads i gruppe 2.

Valladolid Promesas er ligesom Barca B et hold af unge talenter, med en gennemsitsalder på 21 år. De har specielt været stærke på hjemmebane, men kampen mod Barca B spilles på neutral bane i Málaga den 19. juli. Der spilles kun én kamp og vinderen går videre, mens taberen må tage hjem.

Til det opgør bliver det spændende at se, om Barca B får hjælp af Ansu Fati og Riqui Puig, der begge tilhører B-holdet, men som træner og spiller med førsteholdet.

For Barca vil det være uhyre vigtigt at få B-holdet op i 2. division A, for det vil give talenterne bedre muligheder for at udvikle sig på grund af det højere niveau.

.:FORSIDE:.