fbpx
Annonce

Barca avancerer til tredjepladsen i La Liga

FCBARCELONA.DK - 07.03.22

// La Liga

ps5 art


Barca avancerede i weekendens runde i den spanske liga yderligere i tabellen, da catalanerne slog Elche med 1-2. Samtidig satte flere af de andre tophold point til og dermed er Barca nu på tredjepladsen i La Liga.

Xavis tropper kom ellers bagud i første halvleg af søndagens udekamp mod Elche, men en udligning af Ferran Torres på oplæg fra Jordi Alba, samt en straffesparksscoring af Memphis Depay sikrede tre meget vigtige point.

Artiklen fortsætter under annoncen


I de andre kampe var der flere resultater til Barcas fordel. Først og fremmest tabte Real Betis med 1-3 hjemme til Atlético Madrid, og det betyder, at Barca kravler forbi andalusierne og overtager tredjepladsen med 48 point. Lige efter følger Atlético Madrid med samme antal point, men madrilenerne har spillet en kamp mere. Real Betis henvises nu til plads nummer fem med 46 point.

På de efterfølgende pladser i tabellen følger Real Sociedad og Villarreal med henholdsvis 44 og 42 point, og de har begge spillet en kamp mere end Barca. De to hold har kæmpet med Barca om en plads i Top 4, men de satte begge point til i weekenden. Real Sociedad tabte med 4-1 til Real Madrid, mens Villarreal tabte med 1-0 til Osasuna.

På andenpladsen finder man fortsat Sevilla og de smed også point i weekenden med 0-0 mod Alavés. Dermed er Barca kun syv point efter andalusierne og har endda spillet en kamp mindre, hvorfor hullet kan lukkes til blot fire point. På førstepladsen finder man fortsat Real Madrid, som med deres sejr har 63 point. De har spillet en kamp mere end Barca.

Se stillingen i La Liga.

.:FORSIDE:.