fbpx
Annonce

Barca allerede under pres af Real Madrid i ligaen

FCBARCELONA.DK - 21.08.22

// La Liga

Barcas skuffende start i denne sæsons La Liga med 0-0 resultatet mod Rayo Vallecana sætter holdet under pres i aften mod Real Sociedad. Der er nemlig brug for alle tre point, hvis Real Madrid ikke skal trække fra i toppen.

Real Madrid vandt i går aftes en sikker 4-1 sejr ude over Celta Vigo og dermed har de hvide maksimale seks point efter de to første runder i ligaen. Det sætter Barca under pres, for de risikerer at halte bagud allerede efter to runder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Blot med uafgjort i aften i San Sebastián vil Barca være hele fire point efter Real Madrid, så der er brug for alle tre point på Anoeta, hvis bekymringerne over Xavis projekt ikke skal begynde at brede sig. Skulle Barca tabe i aften, vil de have fem point op til ærkerivalerne efter blot to runder, vil der for alvor blive stillet spørgsmålstegn ved holdets styrke.

Det er stadig meget tidligt på sæsonen og intet er naturligvis afgjort endnu, men Barca har brug for at vise, at de kan blande sig i toppen af tabellen fra start af, så de ikke halter efter hele tiden, som man så det i sidste sæson.

Kampen mod Real Sociedad fløjtes i gang kl. 22.00 i aften og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.